Idag finns det massor att upptäcka för dig som spelare hos spelbolag. Sedan svensk licens infördes har det blivit en helt annan typ av marknad och du har massor att upptäcka som spelare. Av denna anledning kan du också njuta av en spelupplevelse som är både tryggare och mer säker vilket är fallet sedan svensk licens infördes.

Det som slagit igenom med dunder och brak bland de svenska spelarna är betting utan konto. Fenomenet kallas också för betting utan registrering och ger en helt ny typ av spelupplevelse. Det finns massor av spelbolag som har detta och därmed kan du hitta en ny hobby som är fri från allt krångel. Det är något som du säkerligen kommer att uppskatta.

betting utan konto

Smidig registrering med BankID

När du spelar betting utan konto får du en oerhört smidig registrering med BankID. Du behöver därmed inte fundera på något vad gäller att fylla i massa uppgifter och dela med dig av personlig information. Istället kommer du att kunna njuta av en spelupplevelse på direkten som är oerhört smidigt. Du verifierar din identitet med BankID och det är allt som behövs för att bli medlem.

Den stora fördelen är att du också slipper fylla i epost och telefonnummer. Därmed kommer du inte att få några SMS eller mail med erbjudanden när du använder dig av BankID. Istället kommer du att kunna spela mer smidigt och njuta av en fläckfri speluppleve.se

Pay N Play Betting

Många undrar om Pay N Play Betting är samma sak som betting utan konto. Det kan man påstå utan tvekan. Pay N Play Betting är fenomenet som Trustly kom på. Detta innebär att du i samband med din första insättning som du gör med Trustly också får ett konto skapat per automatik. Därmed slog betaltjänsten ihop såväl registreringen som första insättning till en och samma process.

Av denna anledning kan du också njuta av en spelupplevelse som är något alldeles extra när du spelar. Du behöver bara göra en insättning med Trustly som du verifierar med BankID. Därefter är du medlem och kan njuta av hela det utbudet av odds och marknader som finns tillgängligt för dig som spelare. Av denna anledning går det inte att underskatta betydelsen som Trustly har haft på branschen generellt.

Snabba uttag – den stora fördelen

Det går inte att komma ifrån att det är de snabba uttagen som är den stora skillnaden. Tidigare behövde du skicka in flera olika dokument för att verifiera din identitet. Idag är hela den processen ersatt med BankID vilket gör det betydligt smidigare och snabbare att få ut sina vinster. Det är något vi verkligen uppskattar.

Idag kan du få ut pengarna på bara några minuter, till ditt bankkonto dessutom. Så var inte fallet tidigare när det endast gick att få ut pengarna med E-wallets som Skrill och Neteller. Men då får man inte pengarna in till bankkontot.

Även här är det Trustly som ska ha beröm. De införde de snabba uttagen på bara några minuter. Du begär uttag och loggar in på din internetbank via Trustly och BankID. Därefter väljer du vilket bankkonto pengarna ska komma in och verifierar uttaget igen med din E-legitimation. Nu kommer pengarna att komma in på bankkontot på direkten vilket är fantastiskt. Från uttaget är verifierat tills du har pengarna på bankkontot brukar det inte ta mycket mer än någon minut

Swish har också blivit populärt

Swish är den betaltjänst som är vanligast att använda hos spelbolag. Förr var Swish endast tillgänglgit hos Svenska Spel och ATG. Men efter att svensk licens infördes började Sveriges mest använda betaltjänst att dyka upp hos många svenska spelbolag som erbjuder en sport betting bonus. Men till en början var Swish endast tillgängligt som insättningsmetod.

Idag ser det dock annorlunda ut när de flesta spelbolag som har Swish också tillåter betaltjänsten vid uttag. Därmed går det att få lika snabba uttag som med Trustly men processen dit är kanske ännu smidigare. När du begär uttag fyller du bara i det telefonnummer som är kopplat till tjänsten. Därefter öppnar du Swish-appen och bekräftar uttaget med ditt mobila BankID. Nu kommer du att märka att pengarna kommer in på ditt bankkonto på direkten vilket är oerhört skönt.

Zimpler är också möjligt hos betting utan konto

Zimpler är en annan betaltjänst som har haft en innovativ väg till framgång. Den svenska mobila betaltjänsten är mycket omtyckt men började som en möjlighet för spelare att spela mot faktura. Många uppskattade att det gick att samla sina köp med Zimpler. Så ser det inte ut idag när spel mot faktura är förbjudet. Men Zimpler har tänkt om och kommit på en lösning.

Istället för att köra mot faktura går det att använda sig av den mobila betaltjänsten ändå. Du kan koppla ditt bankkonto eller betalkort till tjänsten. Sedan använder du Zimpler vid insättningar och uttag och får därmed pengarna på direkten. Det ger verkligen en smidig upplevelse vad gäller insättningar och uttag.

Oddsbonusar hos spelbolag utan konto

Går det då att ta emot en oddsbonus hos spelbolag utan konto? Det kan du ge dig på att det gör. Faktum är att det är oerhört smidigt att ta emot oddsbonusar hos dessa spelbolag eftersom du endast använder dig av BankID för att registrera dig och göra en insättning. Spelbolag utan konto försöker också ge en upplevelse som är fri från krångel. Av denna anledning vill de inte ha allt för orimliga omsättningskrav eller höga minimum odds eftersom det inte ger en flexibel spelupplevelse.

Därför kan du minst sagt ta emot en oddsbonus hos dessa spelsidor. Håll extra utkik när det är VM 2022 i Qatar eftersom det då är möjligt att använda sig av en oddsbonus på fotbolls-VM. Då får du mer pengar att spela för och kan uppleva bättre odds under mästerskapet och samtidigt minska risken. Det är något som ger en upplevelse som är något alldeles extra.

När du oddsa med betting utan konto kommer du att få en betydligt bättre spelupplevelse och det är bara att välja ett spelbolag från vår lista för att komma igång på bästa sätt. Då kommer du att kunna njuta av en upplevelse som är något alldeles extra.